Vinduer / foldedører / skyvedører

uPVC VINDUER OG DØRER

HVORFOR VELGE VENTA WINDOWS uPVC PRODUKTER?

Venta Windows er et norskeid selskap basert i Litauen. Selskapet ble stiftet i 2006, men eierne har mer enn 20 års erfaring med produksjon av uPVC vinduer og dører.

  • Mer enn 20 års erfaring med uPVC-vindusproduksjon.
  • Komplett utvalg av vinduer og dører tilpasset norske krav.
  • Sertifiserte produkter.
  • Kundeservice med høy kvalitet.
  • Tilbud innen 24 timer.
  • Serviceapparat i Skandinavia.

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

Store bilder

Åpne »

LYDISOLASJON

uPVC profilsystem har flere kammer i profilstrukturen mens beslagene/ hengslene er utstyrt med flerpunkts låssystem for trygghet og tetthet. Dette reduserer effektivt støynivået. Minimum støyreduksjon er 34 dB og maks reduksjon kan bli opptil 47 dB.

MILJØVENNLIG

Våre uPVC-produkter inneholder ikke bly, er klassifisert som miljøvennlig og kan resirkuleres 100%. Alle Venta Windows produkter kan resirkuleres! Med sin holdbarhet på 40-50 år har uPVC mindre påvirkning på miljøet enn tradisjonelle tre-vinduer som normalt har en holdbarhet på ca. 25 år. Tre-vinduer må i tillegg beises, lakkeres eller males med jevne mellomrom, noe som belaster miljøet (og økonomien) ytterligere.

VÆRBESTANDIGHET

uPVC materialet er svært værbestandig og blir ikke skadet av UV stråler. De tilfredsstiller de strengeste krav til vanntetthet, luftgjennomtrenglighet, vindlast og isolasjonsevne.

SLITESTERKT

uPVC er motstandsdyktig mot slitasje fra forurensning, for eksempel fra store byer eller marine miljøer.

TERMISK ISOLASJON

uPVC vinduer skårer klart høyest, i forhold til aluminium og tre vinduer, når det kommer til isolasjon. Vi tilbyr uPVC vinduer med u-verdi ned til 0,72 W/m²K! Alle verdier er testet i henhold til LSR EN 14351: 2006+A1

UTEN TUNGMETALLER

uPVC produkter inneholder ingen tungmetaller eller andre skadelige stoffer.

ENKELT VEDLIKEHOLD

Våre høykvalitetsvinduer i uPVC er meget enkle å vedlikeholde. Trevinduer må derimot beises, lakkeres eller males hvert 2.-5. år. Det moderne uPVC materialet er svært værbestandig og lysfast. Takket være det glatte materialet er det tilstrekkelig å bruke vanlig oppvaskmiddel og klut for rengjøring.

SERTIFIKATER

Vi i Venta Windows ønsker at du skal være fornøyd på lang sikt! Våre uPVC produkter er sertifisert av Norsk Dør og Vindu Kontroll, NDVK. Vinduene med u-verdi lavere enn 1,0 har også anbefaling fra ENOVA.

GARANTIER

Vi har følgende garantier for våre produkter:

  • 10 års garanti på laminering
  • 10 års garanti på selve produktet

Finn ut mer om produktene

Vi tilbyr vinduer, foldedører og skyvedører som passer perfekt til vanlige boliger.Vi tilbyr44