uPVC TERRASSEDØRER

TERRASSEDØRER

Terrassedører som kan åpnes i hele lysåpningen gjør det mulig å få stua ut i hagen. Spesielle stive profiler sørger for stabilitet i byggverkets struktur og god funksjonalitet. Disse dørene dekker alle kvalitetsmessige krav når det gjelder tetthet, U-verdi og sikring mot innbrudd. Leveres med nøkkellås som standard. Kan produseres med E-Passive eller Elite profiler.

Terassedører

VIPP - SKYVEDØRER

Dørene kan åpnes parallelt med den fastmonterte rammen men kan også tiltes for ventilasjon. Når døren er lukket er den i samme høyde som den fastmonterte. Når den åpnes blir den dratt innover for så å bli dyttet til siden. Maksimal bredde på den bevegelige døren er 1,6 meter. Maks størrelse på hele skyvedøren er 3,3 x 2,37 meter. Kan produseres med E-Passive eller Elite profiler.

Vipp - Skyvedører

HEVE - SKYVEDØRER

Den bevegelige dørrammen flyttes parallelt med den faste rammen som en tradisjonell skyvedør. Når den bevegelige delen blir åpnet, så løftes den opp og sklir lett på hjul med kulelager. Når døren lukkes blir den låst ved at den presses ned hardt. Det går an å stoppe døren i hvilken som helst posisjon, den kan også låses og forlates med en liten spalte for lufting. Dørterskelen er kun 17 mm høy og utgjør ingen hindring for barn og rullestolbrukere. Den maksimale størrelsen på skyvedøren er 6,5 x 2,6 meter.

Heve - Skyvedører

FOLDEDØRER

Foldedører åpner veggen full ut, uten noen bjelker eller støttende deler. Dørene kan ha flere seksjoner, en av dem kan bli brukt som en individuell inngangsdør. Den maksimale størrelsen på foldedører er 4 x 2,4 meter. Kan produseres med E-Passive eller Elite profiler.

Foldedører

Prat med oss om dører

Ta kontakt, så kan vi gå igjennom med deg dine behov for dører. Ved kontakt kan vi sende over brosjyre med flere detaljer.

Disse dørene dekker alle kvalitetsmessige krav når det
gjelder tetthet, U-verdi og sikring mot innbrudd.Vinduer / foldedører / skyvedører46